За Нас

img1      Къща за гости“ Кабакчиев“-с.Пет кладенци,община Бяла,обл. Русе разполага с 19 места,разположени в 7 стаи с цифрова тв,климатик,интернет и почти всички със самостоятелен санитарен възел.Механа с камина, напълно обзаведена кухня и просторна лятна градина.Вилата е построена през 2008 г. , а функционира от началото на 2009 г.

Предлага всички удобства за една пълноценна почивка за семейството и приятелите. Работи през цялата година, като е предпочитана за любителите на лова и риболова, както и за тези, които искат да избягат от шума на големия град. Климатът е полупланински, природата е уникална, а близостта на язовира ( 300м. ) предлага една много приятна атмосфера.

Намира се близо до гр. Бяла, обл. Русе ( 5км. ) В селото тепърва се развива селският туризъм, затова все още е тихо и спокойно. Всичко във вилата е направено с много стил и вкус, като е запазена автентичността на българското село, а цените са съобразени с възможностите на повечето българи. Вилата се отдава за ползване на клиентите без да бъдат притеснявани от хазаите.

Местоположение

Вилата се намира в североизточна България на 7 км. от гр.Бяла в посока към гр.Варна, на 50 км. от гр. Русе на 50 км. от гр. Велико Търново, на 50 км. от гр. Попово, на 40 км. от гр.Свищов. Село Пет Кладенци се намира на 291 м н.в